• AEV Afsluitingen
  • Blanckaert & Bruls
  • REPCONSULT
  • Frank Roets
  • ROUX
  • Theunissen
  • Groep Hendrickx
  • Mecam Group

Philippe Geurts v. Zillertal

Gezwaand - Ere-praeses/Senior 2010-2011/Refundator

Stad:
Beringen-Mijn
Studie: Burgerlijk Ingenieur
Burgerlijke staat: Vrijgezel
Geboortejaar: 1990
Peter: Gert Lismont
Peter van: Borokov, Fish Stick, Twalette, Dollar, Commando, Zwan
Favoriete uitspraak: "Ey boy, kom es hier"

Zillertal behoeft natuurlijk geen voorstelling meer, in zijn functie als hero- prichter is hij namelijk al meerdere keren bezongen geweest. De eerste TD’tjes zijn uitgegroeid tot onmisbare evenementen voor de Leuvense student. Het “Gencker Gala” is terug een begrip in het Genkse nachtlev- en. Maar vooral de hechte bende van 11 vrienden (en 8 schachten) is het mooiste resultaat van zijn waanzinnige heroprichtingsdrang zo’n 3 jaar geleden.

Ik heb Zillertals mijnlampperiode vanuit 3 verschillende perspectieven kunnen bekijken. Eerst als nederige schacht, vervolgens als almachtige senior en tenslotte als norse prosenior. U mag er dus wel van op aan dat alles wat hier neergepend wordt, berust op feiten. Hoewel altijd kritisch, staat Zillertal, ook als het geen clubavond is, paraat voor een goede raad in combinatie met een stevige pint. Het Leuvense nachtleven is hem niet schuw maar ook overdag durft hij weleens in Heverlee of op een terras- je op de oude markt in mijn gezichtsveld te verschijnen. Zijn reactie op sterke, zijn unieke versie van “Vliegt de Blauwvoet” en zeker en vast zijn 3 pijlers zijn in ieder geval zaken die mijn grijze hersenmassa nooit zal verlaten.

Maar helaas, aan alle mooie cantusliedjes komt een einde. Inderdaad, u leest het goed. Zillertal heeft besloten om Leuven te verlaten. Een buiten- lands avontuur wacht op hem. Frankrijk, Nederland of misschien zijn geliefde Duitsland? Wie zal het zeggen?
De laatste maanden investeerde hij veel tijd in zijn toekomstplannen. Maar hij verzekerde me dat hij zijn laatste weken als actief lid zeker niet onopgemerkt voorbij zal laten gaan. Het is nog even wachten op zijn graad aan de KU Leuven, maar op zijn Mijnlamp-periode is hij alvast al magna cum laude geslaagd!

Dixit Vantoog