• AEV Afsluitingen
  • Blanckaert & Bruls
  • REPCONSULT
  • Frank Roets
  • ROUX
  • Theunissen
  • Groep Hendrickx
  • Mecam Group

Thomas Beckers v. Black-out

Pro-Senior

Stad:
Genk
Studie: Solvay Business School
Burgerlijke staat: Op jacht
Geboortejaar: 1990
Peter: Bèr II
Favoriete uitspraak: "TOP-avond!"

Na bijna drie jaargangen bij Moeders mooiste en sjiekste club van de hele wereld, is het weer tijd om in mijn pen te kruipen en een tekstje over Black-out te schrijven. Twee jaar exact hetzelfde verhaal, toen waren we samen aan een nieuw avontuur begonnen als ongetemde leeuwen in ons schachtenjaar. Vorig jaar waren de ruwe bolsters al iets meer ontplooid toen we allebei een functie opnamen, terwijl we dit jaar schitteren als geslepen diamanten met allebei een brede flap over onze rechterschouder. Ikzelf met twee kleuren – dat groen en dat wit –, Black-out met die 3 schitterende kleuren – dat paars, dat wit en dat rood – die ons zo nauw aan het hart liggen.

U merkt het: we hebben allebei een exponentiële rit afgelegd tijdens onze studententijd. Black-out heeft zijn ambitie nooit onder de stoelen of tafels van den Ambi gestoken, stond altijd op de eerste rij als er iets georganiseerd moest worden, en zonder hem zou BMW Beckers nooit uitgegroeid zijn tot dé toplocatie voor een galabal zoals we dit vanavond zien en de afgelopen jaren reeds hebben gezien.

Met pijn in het hart zal deze briefwissel de laatste zijn die er tussen ons gebeurt, voor de balboekjes alleszins. Maar eens komt een eind aan ’t studeren, dan gaat hij werken voor zijn brood (de stomme …..). Er is een tijd van komen, en er is een tijd van gaan, en mijn tijd van gaan is dit jaar gekomen. Als we beiden op dit moment terugkijken op onze studententijd dan zeggen we in koor: “die laatste 3 jaren, en in het bijzonder ons schachtenjaar, die gaan we nooit meer vergeten”. De Mijnlamp heeft ons zoveel meer bijgebracht dan enkele kilo’s en een extra kin, vriendschap voor het leven, dat is waar de Mijnlamp om draait!

Black-out, kameraad, veel succes nog dit jaar, volgend jaar als steunpilaar voor de opvolging, en in de rest van uw leven!

Ut Vivat, Crescat, Floreatque Moeder Mijnlamp

Dixit Zwan