• AEV Afsluitingen
  • Blanckaert & Bruls
  • REPCONSULT
  • Frank Roets
  • ROUX
  • Theunissen
  • Groep Hendrickx
  • Mecam Group

Bernard Oosterbosch v. Bèr II

Cantor

Stad:
Gelieren-Genk
Studie: Burgerlijk Ingenieur-Architect
Burgerlijke staat: In de ban van de Kim
Geboortejaar: 1990
Peter: Dr. Mengele
Favoriete uitspraak: "Dat moet ik eerst aan vader vragen"

Hoe langer je iemand kent, hoe moeilijker het wordt om die persoon te reduceren tot één A5, des te meer als deze persoon Bèr betreft. Samen met Fish, zijn wij drie biermusketiers de enige resterende fossielen van de heroprichting van onze Moeder zo’n goede 4 jaar geleden. Of dit het resultaat van sporadisch slabakken is, of een te grote liefde voor de club, laat ik aan de respectabele lezer over.

Wanneer ik aan Bèr denk, dan denk ik aan ons schachtenjaar en pololoos vieren na de ontgroening. Dan denk ik aan een pintje in de Ambi, of met een spaghetti’ke in de Boule, waar we samen met Toog ‘vergaderden’ over het ‘bevestigingsjaar’. Dan denk ik aan Tour de France en Duvelkes. Dan denk ik aan een ritje in de mini naar de Ardennen. Dan denk ik aan een 80tal clubavonden in de Ambi. Dan denk ik aan nog meer herinneringen. Dan denk ik aan een jongen die steeds gelukzalig lacht: wederom laat ik de keuze aan de respectabele lezer of dit een nefast (?) gevolg van overdadig drankgebruik is, of omdat hij gewoon zo is. (Het is een combo, u bent te slim om te bedotten.)

Voor deze typkrabbels doen denken aan een begrafenisbrief: STOP. Het enige wat u moet betreuren is wat de Mijnlamp gaat aanvangen als deze Koning volgend jaar het Leuvense verlaat; wanneer Bèr zijn superieure genen niet meer wekelijks deelt met schachtinnetjes in de Ambi (mopje eh Kimmie) (gokje: Bèr lacht op dit moment aan de eettafel terwijl hij naast Kimmie zit; zij kijkt naar Bèr en denkt: wtf, Twallie is toch ne rare).

Bèr, wilt ge uw Koningstitel niet opwaarderen naar een dokterstitel en nog een paar jaar met me blijven plakken?YKYLM. Xoxo, Twalette